Terug naar Boxsprings

Boxspring Olsen

549.95

Artikelnummer: 7637900196666952 Categorie:

Beschrijving

Boxspring Olsen
Deze boxspring een dubbel geveerde boxspring, ook wel de “Deense boxspring” genoemd, gewoon een topper van een boxspring. Dikte van deze boxspring is ca. 28 cm.
De opbouw van deze boxspring is als volgt:
een dik vurenhouten frame met daartussen een beukenhouten lattensysteem met daarop een drukverdeler. Boven op dit alles komt het veersysteem, voor deze boxspring is dat een eerste laag mini bonnell veer met daarop een frame waarop weer een 5 slags pocketveer geplaatst wordt. Door deze dubbel verende en open constructie is kraken van deze boxspring absoluut onmogelijk en daardoor ook geschikt voor projecten.
Deze boxspring wordt zonder poten geleverd en is afgewerkt met een schitterende luxe damast die in banen is doorgestikt. Uiteraard is deze boxspring te combineren met één van onze hoofd- en voetborden.
Deze boxspring kan bekleed worden met: standaard stof 140, of in één van onze fraaie stoffen uit onze stofboeken.
Stofgroep A meerprijs € 30,00
Stofgroep B meerprijs € 60,00
Na het bestellen van uw boxspring krijgt u eerst het kleurenboekje toegestuurd ‘ zowel digitaal als op de post. De gene die op de post wordt toegestuurd bedraagt €12,50. Dit krijgt u natuurlijk weer terug als wij ons kleurenboekje weer hebben ontvangen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boxspring Olsen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *