Terug naar matrasbeschermers
Verkoop!

Fresh & Co Hotel Oplegmatras Ademend – Gelvezel 80 x 200

79.99 49.99

Artikelnummer: 6556701393169249 Categorie:

Beschrijving

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om een oplegmatras aan te schaffen, omdat er vele voordelen aan zitten. Zo heb je extra comfort waardoor je beter en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt vocht en vuil op.
Vulling
Dit oplegmatras heeft een vulling van gelvezels. Daarnaast is dit oplegmatras ook anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, vocht en bacteriën in huis kunnen longinfecties zoals astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras ook geschikt voor mensen met luchtwegproblemen.
De tijk van het oplegmatras is gemaakt van microvezel. Dit materiaal zorgt ervoor dat het oplegmatras lekker soepel om je heen valt en lekker luchtig is. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor zorgt dat de vulling niet kan ontsnappen.
Bevestiging
Dit oplegmatras 4 elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je welverdiende nachtrust.
Overige informatie
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.
Daarnaast wordt het oplegmatras geleverd in een luxe bewaartas.
Fresh & Co Hotel Oplegmatras Ademend – Gelvezel 80 x 200

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fresh & Co Hotel Oplegmatras Ademend – Gelvezel 80 x 200” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *