Terug naar matrasbeschermers
Verkoop!

Presence Oplegmatras 100% Katoen 80 x 200

99.99 17.99

Artikelnummer: 6556701068912536 Categorie:

Beschrijving

Een oplegmatras zorgt ervoor dat de levensduur van jouw matras wordt verlengd. Het biedt de juiste bescherming voor jouw matras en is ook gemakkelijk in onderhoud, doordat het geschikt is voor de wasmachine en droger!
Vulling
Dit oplegmatras heeft een vulling van 100% antibacterieel polyester. Daarnaast is dit oplegmatras ook anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, vocht en bacteriën in huis kunnen longinfecties zoals astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras ook geschikt voor mensen met luchtwegproblemen.
De tijk van het oplegmatras is gemaakt van 100% katoen. Dit materiaal zorgt ervoor dat het oplegmatras lekker soepel om je heen valt en lekker luchtig is. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor zorgt dat de vulling niet kan ontsnappen.
Bevestiging
Dit oplegmatras 4 elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je welverdiende nachtrust.
Overige informatie
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 60°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.
Presence Oplegmatras 100% Katoen 80 x 200

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Presence Oplegmatras 100% Katoen 80 x 200” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *