Terug naar Matrassen

Adore Boxspring Rhodos – Pocketvering – Luxe Complete Set Blauw 160 x 220 cm

1,598.00

Artikelnummer: 3971700201416184 Categorieën: ,

Beschrijving

Luxe Koudschuim Topmatras
Een topper ontlast de onderliggende matras, zodat deze langer meegaat. Bovendien is een topmatras lichter en daarom makkelijker te keren, wat altijd goed is om regelmatig te doen. De topper bestaat uit circa 8 cm hoogwaardig koudschuim.
Het topdekmatras heeft een hoogte van ca. 8 cm en is voorzien van een afritsbare, anti-allergische hoes die eenvoudig te reinigen is. De kern van deze matrastopper bestaat uit 8 cm ‘HR40 koudschuim’ met een dichtheid van 40 kg per m³ en is afgedekt met een comfortabele tijk van katoen en viscose.
Pocketveringsmatras met 7 luxe comfortzones
De meegeleverde pocktveringsmatrassen zijn opgebouwd uit 7 luxe zones, verdeeld over het matras. Deze zones ondersteunen precies de drukpunten van het lichaam, denk aan de schouders en de heupen. De zones maakt de matras geschikt voor zowel buik-, zij- en rugslapers. Het grote voordeel van pocketvering matrassen is dat die zich aanpassen aan je lichaam, de wervelkolom blijft recht.
De pocketveren in de kern van de matras zijn verpakt in tonvormige textielzakjes, die in rijen naast elkaar staan. Door de afwisselende stevigheid tussen de rijen ontstaan de 7 comfortzones. De los verpakte veren maken de matras erg soepel en goed buigbaar. Je hebt dus een goed veren-interieur. De matras heeft 240 veren per m².
De matrassen zijn aan beide kanten afgewerkt met 2√ó3 cm HR koudschuim. Koudschuim ventileert erg goed en laat vocht goed door. Koudschuim helpt het bekende kuilvorming te voorkomen, gaat lang mee en biedt goede ondersteuning en comfort. Door de open celstructuur van het koudschuim zal het matras niet warm aanvoelen en blijft op die wijze relatief koel.
Verende comfort onderboxen
Luxe boxspring Rhodos heeft verende comfort boxen voor een optimale en comfortabele ondersteuning van het lichaam. Een ander bijkomend voordeel is een betere luchtcirculatie en een goede vochtafvoer, wat ten goede komt aan de levensduur en duurzaamheid van de boxspring. De boxen zijn net als de matras en het hoofdbord gestoffeerd in de gekozen kleur.
Het hoofdbord
Het hoofdbord loopt aan beide kanten gelijk aan het bed, zodat een chique aanblik ontstaat. De hoogte is 130 cm, de diepte ca. 8 cm. Dit hoofdbord geeft jouw bed een luxe uitstraling en is afgewerkt met 4 vakken boven het slaapgedeelte.
Specificaties Luxe Boxspring Rhodos
Topper hoogte: ca. 8 cm
Topper kern: HR40 Koudschuim
Topper tijk: Katoen en viscose
Matras hoogte: ca. 20 cm
Matras kern: Pocketvering 7 zones
Matras aantal veren: 240 per m2
Comfortzones: 7
Box hoogte: ca. 20 cm
Box kern: pocketveren en schuim
Hoofdbord hoogte: ca. 130 cm
Hoofdbord dikte: ca. 8 cm
Poten hoogte: ca. 12 cm
Elektrisch verstelbaar: nee
Belastbaar: tot 120 kg per persoon
Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie
Instaphoogte: 60 cm
Let op: Kijk bij het bestellen naar de kleur van de stofstaal. De kleur op de boxspring kan er anders uit zien door het studiolicht in vergelijking met daglicht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Adore Boxspring Rhodos – Pocketvering – Luxe Complete Set Blauw 160 x 220 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *