Terug naar Matrassen
Verkoop!

TED Matras Eucalyptus Fresh 80 x 200

299.99 139.99

Artikelnummer: 6556702025560961 Categorie:

Beschrijving

Matras TED Eucalyptus Fresh is voorzien van een comfortabele schuimkern met een mooi masserend effect. Ook heeft hij luchtkanalen die zorgen voor een goed en thermisch comfort. Dit heerlijk matras heeft een zachte microvezel verrijkt met een eucalyptus extract. Dit draagt bij aan een heerlijke nachtrust die iedereen zo hard nodig heeft. Het matras heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen ideaal voor een gezonde slaapomgeving, vrij van bacteriën en micro-organismen
Dit Eucalyptus Fresh-matras is speciaal. Het gevoel dicht bij de natuur te zijn is nog nooit zo tastbaar geweest, omdat het aroma van exotische eucalyptusbladeren je vergezelt als je in slaap valt. De Eucalyptus Fresh-matras heeft een ergonomische schuimkern met een golvend profiel om het lichaamsgewicht tijdens de slaap optimaal te verdelen. De luchtkanalen op het kernoppervlak zorgen voor een goede luchtcirculatie en thermisch comfort. Het matras is ook voorzien van een aangenaam masserend effect dat de bloedcirculatie tijdens de slaap verbetert.
Het Eucalyptus Fresh matras is leverbaar in diverse afmetingen.
Leveringen
Matrassen onder de 1 meter breed worden geleverd via een koerier. Matrassen breder als 1 meter worden geleverd op telefonische afspraak. Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland).
TED Matras Eucalyptus Fresh 80 x 200

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TED Matras Eucalyptus Fresh 80 x 200” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *